Despre

Bună! Sunt Alexandra și sunt un fotograf pasionat de oameni, informatică , logică și pictură! Cum se împacă toate acestea? Într-un mod magic, pentru că viața însăși e magie și dacă nu credem asta măcar să o trăim ca pe ceva magic (învățătură primită de la prietenul Albert Einstein).

Alexandra Cozer Photography

Toate poveștile încep cu ”a fost odată”. La fel începe și povestea mea, cândva, la Oradea, într-o familie cu 5 copii, cu multă veselie și hârjoneală și cu atât de multe amintiri încât cu siguranță aș putea umple o carte.

O carte cu fotografii. Pentru că imaginile îmi sunt prietene mult mai apropiate decât cuvintele. Dorința de evoluție și de cunoaștere m-au purtat departe de casă, tocmai până în București unde am început să scriu în imagini și poveștile altor oameni.

Surprind în fotografii, în primul rând, cele mai frumoase ființe de pe pământ: copiii. Încep de când ei sunt în burtică, ca să poată vedea, peste ani, și cei mici cât de frumoasă era mama în perioada maternității.

Apoi scriu o poveste nouă când copilul abia născut începe să contamineze lumea cu zâmbetele lui, cu mutrițele dulci și cu somnul acela ocrotit de îngeri. Iar apoi îi surprind pe cei mici pe măsură ce cresc, în fotografii care par să stea mărturie trecerii timpului. Le fac cadou amintiri. Le fac cadou o eternitate pe care doar aparatul foto o poate cuprinde.

Senzațiile pe care ți le dă un album cu poze din diferite etape ale vieții sunt de neegalat. Provoacă atât de multe în interiorul nostru o imagine. Aduce în prezent senzații, mirosuri, gusturi, emoții, trăiri și povești întregi de viață.

Așa că lasă totul în seama mea și bucură-te de clipă acum ca apoi să o putem transforma în amintire!

Fotografia de nuntă – Alexandra Cozer Photography

Contactează-mă

Share this post