Fotografia de botez

fotograf botez

Fotografii sunt că niște spioni. Spioni de fericire. Suntem acolo unde oamenii se bucură. Suntem alături de ei când își celebrează iubirea sau atunci când o nouă viață se formează. Imortalizăm imaginea inocentă a bebelușilor și clipele cele mai importante din viața copilașilor și tot așa, în toate ocaziile minunate în care oamenii se strâng în jurul unui motiv de fericire.

Fotografiile de botez sunt unul dintre elementele speciale din portofoliul meu. Este atâta emoție într-un astfel de eveniment încât la final de zi simți că ți-ai însușit și tu toată acea vibrație și parcă ai o satisfacție aparte. Și în cazul fotografiilor de botez, caut să creez poveșți. Pornim din intimitatea cuibului în care copilașul se simte cel mai protejat.

Facem cunoștință, ne împrietenim și apoi însoțesc minunea de om în toată călătoria acelei zile. Am grijă și la intimitatea familiei, și la cea a musafirilor, dar mai ales am grijă ca cel mic să nu se simtă nicio secundă stresat de prezența mea. Țin cont de dorințele celor implicați, de specificul fiecărei familii, de nevoile tuturor celor care contează. Și da, sunt atentă mereu la emoțiile celor din jur, emoțiile care fac din orice fotografie ceva magic. Pentru că dacă uneori emoțiile nu pot fi exprimate în cuvinte, cu siguranță ele pot fi redate în imagini!

Botez Aris

Botez Tudor

Botez Tudor

Botez Ilinca

Botez Ilinca

Botez Rebeca Maria

Botez Rebeca Maria

Fotograf botez

Botez Emma

Fotografia de nuntă – Alexandra Cozer Photography

Contactează-mă

Share this post