Fotografia de nuntă

Ziua nunții este fără îndoială un moment de neuitat. Și care, din punctul meu de vedere, nu ar trebui să fie sub nicio formă stresant. E un moment de bucurie, o sărbătoare a iubirii, alături de oamenii dragi. Așa că mi-ar plăcea să vă iau de pe umeri grija fotografiilor de nuntă. Să vă asigur că ședința foto dedicată acestui eveniment este pe mâini bune! Sunt aici pentru voi, pentru a surprinde cât mai exact toată emoția acelei zile.

Știu cum să pun în cea mai frumoasă lumină îndrăgostițiii și tot universul lor. Am grijă ca în discuția care precede evenimentul să aflu cât mai multe despre voi și despre relația voastră, ce vă place, ce vă bucură, ce vă definește, ce ați dori să vedeți în imagini peste ani și ani. Poate că unele detalii se vor șterge din memorie, dar albumul cu fotografii de nuntă va rămâne acolo, mărturie a uneia dintre cele mai frumoase zile din viața voastră. Poate că unii dintre voi aveți deja în minte anumite cadre, poate că alții își doresc ceva cât mai spontan.

Sunt deschisă la felul în care voi vedeți acest eveniment și abia aștept să surprind în imagini o poveste de iubire ca în basme. Sau una ca în filmele de la Hollywood? Sau poate o poveste tradițional românească. Sau una total neconvențională? Acesta este farmecul meseriei mele: am parte de atât de multe fațete ale iubirii și ale relațiilor dintre oameni încât niciodată nu aș avea de ce să las aparatul jos din mână!

fotografia de nuntă

Nuntă Ioana & Bogdan

Cununie Hermiona & Bogdan

Cununie Hermiona & Bogdan

Cununie civilă Andra & Daniel

Cununie civilă Andra & Daniel

Fotografia de nuntă – Alexandra Cozer Photography

Contactează-mă

Share this post