Fotografii care vor spune o poveste

Fotografiile, cele mai frumoase amintiri, sunt cele care spun cele mai frumoase povești, poveștile tale.

Fotografiile sunt amintirile unui moment care ne-au marcat și care contează pentru noi. Un moment pe care vrem să îl gravăm pentru totdeauna. Pentru că, până la urmă, acesta este scopul cel mai important al fotografiilor să fixeze un moment și să îl facă să devină etern într-o anumită manieră. Pentru a nu le uita niciodată, pentru a le păstra pe lângă noi și pentru a retrăi aceste momente care rezonează și care ne fac să ne simțim cel mai bine atunci când le trăim. Pentru că amintirile sau experiențele sunt cele care ne construiesc, ne umplu de iubire și care spun cea mai frumoasă poveste.

Și totuși, chiar dacă fotografiile ne dau impresia că fixează într-un fel timpul, că îl imortalizează, după cum spunem des, acestea continuă să se exprime și să aibă sens în ciuda timpului care trece.

Atunci când ținem cele mai frumoase și mai de preț fotografii în mână ne reîntoarcem la momentul trăit, la persoanele cu care l-am partajat, emoțiile resimțite ies la suprafață, precum și aceleași senzații trăite atunci. Și a resimți sau a simți, înseamnă a trăi.

ședințe foto nou născuți

Sedinta foto profesională

Ei bine, Da, prin intermediul fotografiilor viața continuă să se exprime, chiar dacă doar pentru câteva momente.

Fotograful este la fel ca și un scriitor, care se exprimă nu prin cuvinte, ci prin imagini. Cei mai buni fotografi profesioniști sunt cei care se implică în fotografiile pe care le fac și implică și persoanele care privesc pozele.

În plus, se vor strădui să spună cele mai frumoase povești, prin intermediul pozelor, care vor documenta o epocă, o cultură, un eveniment, un loc, o emoție sau un sentiment.

ședințe foto nou născuți

Suntem înconjurați în fiecare zi de povești mai mici și mai mari. Privește puțin în viața ta de zi cu zi- fiecare dintre noi sau de lângă noi are poveste sa de spus. Și o poveste nu trebuie să fie neapărat un eveniment mai special sau o mare aventură. Mai important este să fii inspirat de această poveste. O imagine care conține o emoție palpabilă va reține atenția celui care o privește.

Emoția este cea care creează o legătură foarte specială între persoana care o privește și personajul principal sau subiectul fotografiei. Cel mai important deci este să încerci să transmiți de fiecare dată cele mai frumoase mesaje și să spui de fiecare dată cele mai frumoase povești.

Rezervă o ședință foto

Share this post