Detalii ședință foto Aniversare

ședințe foto copii aniversare

Recuzita: Este un moment important pentru intreaga familie. Și noi ne-am pregătit cu multă emoție și va așteptăm la noi în studio cu decoruri specifice, hăinuțe, accesorii, tutu-uri pentru fetițe. Putem folosi bannere și stegulețe personalizate pe care le puteți alege dintre cele pe care le avem noi sau puteți veni cu ele.

O prăjitură sau un tort mic ar putea face sedința foto mai distractivă și…mai dulce. Tortul nu este inclus în sedința foto.

Câteva baloane vor înveseli atmosfera și ne vor trezi cheful de joacă. Puteți aduce și câteva hăinuțe pe care stiu că le-ați pregătit cu mare emoție pentru această zi.

Durata: Ședința foto durează aproximativ o oră și jumătate.

Vom folosi 5 decoruri

Fotografii: Vom selecta 60 de fotografii.

Livrare: Fotografiile editate se vor livra în 2-3 săptămâni după sesiunea foto în format digital, într-o galerie privată, protejată de o parolă. NU se vor preda fotografii needitate / brute.

Nota: În ședința foto sunt incluse câteva cadre de familie, părinți + copii. Pentru fotografia de familie, îi sfătuiesc pe părinți să opteze pentru haine simple (eventual asortate), fără imprimeuri. Înainte de sesiunea foto este bine să ne auzim la telefon pentru a stabili împreună toate detaliile.

Preț 600 RON

Opțiuni: Album fotocarte 20x20cm 20 pag 300 RON

În weekend acest pachet este cu 50 ron mai scump.

Share this post