Ședințe foto copii

Copilăria pare uneori că dispare cu viteza clipitului din ochi. Azi suntem copiii care se joacă de dimineață și până la asfințitul soarelui, mâine adulții responsabili care trebuie să plătească facturi și să se ia mult prea în serios.

Așa că sub nicio formă nu putem lăsa copilăria să iasă pe ușa din spate fără a păstra cu grijă crâmpeie din ea. Și pentru asta există >ședințele foto cu copii. Exuberante, jucăușe, luminoase, nazdrăvane, cam așa sunt aceste întâlniri. Copiii știu să umple atât de frumos o încăpere și și mai frumos o fotografie.

Ședințe foto copii

Iar copiii sunt prietenii mei cei mai buni. Poate și pentru că păstrez încă în mine atâta copilărie și atâta dorință de a mă juca, în orice fel. Așa că reușesc ca încă din primele minute să-i aduc aproape de obiectivul meu. Sunt curioși, sunt dornici să vadă ce iese, să se implice în aranjarea decorului, să vină cu idei și cu o notă personală și toate acestea le încurajez la fiecare copil ce-mi calcă pragul.

Ce-mi mai place la ședințele foto cu copii?

Îmi place că nu seamănă între ele. Fiecare are ceva inedit, fiecare are elementul ei de surpriză. Fiecare copil este altfel și se exprimă în felul propriu, transmite emoția în felul său. Alături de copii nu te poți plictisi niciodată! Iar ei știu să creeze cele mai frumoase și autentice imagini!

Rezervă o ședință foto

Share this post