Ședințe foto nou născuți

Ședințele foto cu nou-născuți sunt poate cele mai speciale. Copiii abia veniți pe lume poartă în ei o binecuvântare și o promisiune de mai bine. Iar asta o simte oricine se află în preajma lor. E fascinantă inocența lor, curajul lor de a fi atât de vulnerabili într-o lume pe care nu o cunosc, sinceritatea cu care fac totul. Nimic forțat. Un bebeluș aflat în primele sale săptămâni de viață este puritate.

Așa că nu există pentru mine bucurie mai mare decât să surprind în fotografii primele grimase, primele zâmbete, somnul lin și lipsit de orice grijă, bucuria de a fi pur și simplu.

Ședințe foto nou născuți

Fotograf Newborn

Experiența mea cu bebelușii vine din faptul că sunt…mătușa perfectă. Mă bucur să am în viața mea mai mulți nepoței cărora le-am fost alături în diferitele lor etape de viață. Așa că știu și cât de important este să fii prezent 100% când ai lângă tine un bebeluș, știu cât de important este să se simtă securizat, înțeles, să-i respecți ritmul și intimitatea. În cadrul ședințelor foto cu nou-născuți sunt alături și de părinți care în mod cert au emoțiile cele mai mari. Sunt atentă să le respect dorințele, țin cont de detaliile pe care ei și le doresc și fac tot posibilul să transform întâlnirea noastră într-un moment de relaxare și de conectare.

Ședințe foto nou născuți

Ședințele foto cu nou-născuți trebuie programate încă din timpul sarcinii și este recomandat să se întâmple în primele săptămâni de viață, când lucrul cu bebelușul este mai ușor, când perioadele de somn sunt mai lungi și când copilașii au o expresie aparte a feței care se schimbă atât de repede încât este păcat să nu reușim să o surprindem în modul cel mai frumos!

Alegem împreună elementele de decor, creăm împreună povestea și scriem un prim capitol de amintiri de neuitat! Vă aștept cu drag!

Rezervă o ședință foto

Share this post